Wouter Vroegindeweij verstevigt koppositie

Op vrijdag 25 november stonden er 4 partijen op het programma. Remco de Zwart mocht het met de witte stukken opnemen tegen Martijn Vroegindeweij. Remco maakte een fout in de opening waardoor de avond voor de twee heren snel ten einde liep.

Ron Droog speelde met de witte stukken tegen Wim Heemskerk. Ron ontwikkelde zijn stukken en ging daarna vol op de aanval over de koningsvleugel. Echter maakte Ron hierna een fout waardoor hij een stuk verloor en Wim er met de winst van door ging.

Andre Nieuwlaat, met wit, mocht tegen Arie Ymker. Arie kreeg een mooie aanval op de koningvleugel van André. Arie miste echter de combinatie om een pion te winnen. Dit zorgde ervoor dat André het voordeel naar zich toe trok. Arie moest verdedigen en deed dit niet goed. André kon hierdoor zijn toren geven voor de damen van Arie. Dit resulteerde in verlies voor Arie

Dirk Molenaar speelde met wit tegen Wouter Vroegindeweij. De partij verliep evenwichtig, dames werden afgeruild en Wouter kwam met het loperpaar te spelen. Wouter kreeg initiatief over de koningsvleugel echter kon Dirk dit allemaal nog tegenhouden. De partij was echter erg snel afgelopen nadat Dirk zijn paard weggaf en kon opgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.