Verlies voor Moerkapelle 2 tegen Messemaker 3

Tweede team SV Moerkapelle verliest van Messemaker 3
In de laatste competitieronde stond er niet veel meer op het spel. Beide teams konden niet meer promoveren of degraderen toch werd er nog volop gestreden aan alle borden.

Aan het einde van de avond werd in ieder geval duidelijk dat de gemiddelde hogere rating van Messemaker vertaalde zich ook uit in de uitslag en dit vooral op de laatste borden. Onze jeugdspelers streden voor wat zij waard zijn maar de routine van de Gouwenaars gaf de doorslag. De enige en ook snelle winstpartij van Moerkapelle werd door Kevin Bakker behaald. De remises kwamen van Christiaan Noordland, Marcel de Haan en Hans Geerling. Verlies was er voor Mart Jan Luteyn, Remco de Zwart, Arie Ymker en Martijn Vroegindeweij. Einduitslag 2,5 tegen 5,5 in het voordeel van Messemaker.
In de huishoudelijke competitie behield Wouter Vroegindeweij zijn ongeslagen record door ook zijn zeventiende(!) partij in winst om te zetten. Hij kreeg het overigens van Jan Blok niet cadeau. Beide spelers promoveerden met een pion alleen de dame van Wouter was eerst aan zet en dat betekende dat Jan in een matnet terecht kwam en dus verloor. Arno Luinenburg en André Nieuwlaat speelde remise tegen elkaar. Gold old Ad Voerman won van Henk Doorhein.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.