Gerard van Ommeren en Wouter Vroegindeweij aan kop in rapidkampioenschap

Vrijdag 13 oktober werd de eerste cyclus van de vier gespeeld. Er werden drie groepen van zes gevormd bij een deelnemersaantal van 18.

Groep 1 werd een gedeelde winst voor Wim Heemskerk en Ron Droog (4 pt). Laatstgenoemde verloor van Wim Heemskerk, die op zijn beurt van jeugdspeler Tom Geldof verloor. Remco de Zwart en Arjan van der Spek deelden de derde en vierde plaats (3 pt). Tom Geldof had 2 pt en Marc Schlicher 0 pt.

Groep 2 werd een 100% score voor Wouter Vroegindeweij met 5 pt. Kevin Bakker volgde op de voet met 4 pt, Met een straatlengte achterstand behaalde Jan Blok 50% met als enige een remise tegen Hans Geerling. Freek Vroegindeweij behaalde 2 pt maar wist wel van Hans Geerling te winnen die 1½ pt scoorde. Gerard Kiekers bleef puntloos.

Groep 3 werd wederom een 100% score voor Gerard van Ommeren met 5 pt. Op de voet gevolgd door Martijn Vroegindeweij met 4. Arno Luinenburg won de eerste drie partijen maar verloor van Martijn en Gerard. Arie Ymker had 2 pt, Sander van Harten 1 pt en Cornee van der Spek 0 pt.

Er werd op het scherp van de snede gestreden met maar één remise!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.