vervolg schaakavond 4 november

Beter dan het tweede team verging het André Nieuwlaat in zijn vooruit gespeelde partij voor het eerste team van Moerkapelle. Hoewel zijn tegenstander langzaam het initiatief naar zich toetrok, bleef André de juiste verdediging kiezen. Uiteindelijk bleek deze aanpak goed voor de volle winst dankzij de prima weerlegging van een dubieus stukoffer van zijn tegenstander. Hierdoor kan de rest van het team komende dinsdag met een 1–1 tussenstand (Hugo van Elteren verloor eerder die week ook wat onnodig) de wedstrijd vervolgen.
Intern speelden Ad Voerman en Ron Droog hun onderlinge partij. Lange tijd ging het gelijk op maar Ad moest uiteindelijk toezien dat hij in een pionneneindspel belandde die niet meer te houden was.
Woter Vroegindeweij en Gerard van Ommeren, de spelers in vorm, kwamen tegen elkaar uit en hoewel Gerard het eindspel lang kon rekken ging de overwinning uiteindelijk verdiend naar Wouter. Beide spelers kunnen echter met een goed gevoel hun externe partij tegemoet zien want met de vorm zit het wel goed.
Overige uitslagen:
Arie Ymker – Arno Luinenburg 0–1
Maarten Vroegindeweij – Henk Doornhein 1-0
Ad Voerman – Ron Droog 0-1

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.