Spannende 2e cyclus rapidcompetitie

Vrijdag 16 december was het weer zover. Deze keer werden er drie groepen gevormd gezien de iets lagere opkomst. Enkelen waren er de vorige keer wel en nu niet. Ook waren er nieuwkomers die er de vorige keer niet waren. De koppositie zou daardoor worden uitgedund. Door het oneven aantal bestond groep 1 uit 5 spelers zodat elke speler een ronde vrij had.

In groep 1 won Arno Luinenburg al zijn vier partijen, weliswaar niet zonder slag of stoot. In het algemeen klassement werd het voor hem stuivertje wisselen met Wouter Vroegindeweij, die in die groep verder alles won en op 3 punten eindigde. André Nieuwlaat verloor van de eerste twee genoemden, maar won van Arie Ymker en Hans Geerling. Arie Ymker won 1 partij.

Groep 2 werd ook een 100% overwinning voor clubkampioen Remco de Zwart, ook na spannende partijen. Het was een groep van 4, dus 3 punten. Ron Droog won van de familie Wortman (Ravi en Rik) en haalde 2 punten. Ravi Wortman 1 punt.

Groep 3 bestond ook uit 4 spelers. Maarten Vroegindeweij werd eerste en haalde 2½ punten, alleen een remise met Jan Blok. Manixia Wortman werd tweede met 2 punten. Zij won van Jan Blok en Wim Heemskerk. Jan Blok werd derde met 1½ punt.

Stand in totaalklassement: 1. A. Luinenburg 2. W. Vroegindeweij 3. R. de Zwart 4. M. Vroegindeweij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.