Goede opkomst tweede rapidcyclus

Vrijdag 22 december waren er 19 deelnemers die in 4 groepen voor een plek streden. Groep 1 , de enige met 4 spelers werd een prooi voor Hugo van Elteren die alleen tegen Christiaan Noorland (1 punt) remiseerde maar van Dick Bac (1½) en Wouter Vroegindeweij (1) won. In de andere groepen speelden 2 nieuwelingen: Bob de Rooij en Freek Vroegindeweij.
Groep 2 werd een 100 procentscore voor Maarten Vroegindeweij met 4 uit 4. Kevin Bakker had 3 punten, Martijn Vroegindeweij kwam daarna met 1½, Hans Geerling met 1 en Rik Wortman met ½.
Groep 3 werd een overwinning voor Gerard van Ommeren met 3½ uit 4. Arno Luinenburg eindigde ongeslagen met 3 uit 4. Marcel de Haan had 1½ punt, Freek Vroegindeweij 1 punt, Arie Ymker won verrassend van Marcel de Haan en haalde 1 punt.
Groep 4 werd een co-zegeschap tussen Andre Nieuwlaat en de verrassende Bob de Rooij met 3 uit 4. Net als in de voorgaande groepen was er een duidelijke afscheiding tussen de rest. Jan Blok en Dirk Molenaar behaalden 1½ punt, Remco de Zwart, die wel won van Jan Blok, haalde 1 punt. In het totaalklassement zullen Hugo van Elteren en Maarten Vroegindeweij aan kop staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.