Corus 2008

Home Forum Algemeen Corus 2008

 • Dit onderwerp is leeg.
4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #6427
  Hugo
  Sleutelbeheerder

  Hello allemaal,
  Sinds een klein weekje is het Corus-toernooi weer begonnen en het is weer erg sterk bezet. Er zijn veel leuke partijen en die zijn ook live te volgen via http://www.coruschess.com en dat watch games live. Loek van Wely doet het erg goed met 2,5 uit 4 (remises met zwart tegen Kramnik en Radjabov, remise met wit tegen Polgar en gewonnen van Topalov!) Hij had tegen Polgar en Radjabov ook winstkansen….hij is in vorm dus:) Het is leuk om de partijen altijd even na te spelen, je leert toch positioneel best wat!
  Laters!

  #7378
  Anoniem
  Inactief

  Ja ik volg het op de voet. De persconferentie van Polgar is ook wel leuk om te bekijken op http://www.chessvibes.com . Loek van Wely start zijn partijen geweldig, maar als hij dan op voordeel komt lukt het hem niet om er een overwinning van te maken. Tegen Topalov kwam daar gelukkig verandering in. De partij tegen radjabov had hij wel kunnen winnen. Jammer dat dat niet lukte. Van Wely had naar mijn mening op plaats 1 moeten/kunnen staan 😀 . Ik begrijp bijvoorbeeld niet waarom hij bij zet 32 niet voor de witte a pion ging.

  #7379
  Hugo
  Sleutelbeheerder

  Ruige Marshall vandaag bij Smeets-Bacrot… 27. … Lc1 is natuurlijk een lijp zetje! Verder staat Van Wely als snel minder!

  #7380
  Hugo
  Sleutelbeheerder

  Zoooo jongens, hebben we allemaal de partij Topalov – Kramnik nagespeeld?????

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.